Салат з печінкою кролика



Салат з печінкою кролика


Салат я зробила з того, що було. Кукурудза, маринований кабачок, цибуля і морква. Результат перевершив всі мої очікування! Він вийшов дуже смачним! І пішов у той же день на вечерю.

Салат на смак чимось мені нагадав Олів’є. Смачний і дуже ситний. У ньому і овочі, і білок. А головне що? В ньому мало калорій! Особливо, якщо його заправити йогуртом.

Йогурт у мене був, я його роблю сама, так що все вийшло максимально натуральним.

Інгредієнти:
печінка кролика – 1 шт. (200-300 г);
морква – 2 шт.;
цибулина – 1 шт. (велика);
маринований огірок – 2 шт. (у мене маринований кабачок);
кукурудзяні зерна – 100 г (1 качан);
соняшникова олія – 40 г;
йогурт – 5 ст. л. (або 50 г сметани).

Як приготувати смачно-ситний салат.


Промити печінку кролика.

11


І відварити її в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Вона дуже ніжна, тому вариться швидко.

22


Порізати відварену печінку кролика соломкою.

33


Моркву нашаткувати соломкою. Я це робила з допомогою овочечистки.

44


Обсмажити її з цибулею на сковороді з рослинним маслом.

55


Мариновані огірочки порізати кубиками. Я використовувала маринований кабачок, так як огірочків у себе не виявила.

66


Відварити кукурудзу і очистити зерна. Можна взяти консервовану кукурудзу.

77


Змішати в одній ємності порізану печінку кролика, обсмажену цибулю з морквою, маринований кабачок, відварені зерна кукурудзи і заправити йогуртом або сметаною.

88


Гарненько перемішати.

99


Готово!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок