Салат з баклажанами, помідорами і сиром



Салат з баклажанами, помідорами і сиром


Продукти, які входять до складу мого сьогоднішнього салату, повною мірою демонструють мій нинішній раціон. Це те, чим при необхідності я поповнюю запас сил і енергії, отримуючи справжнє задоволення від їжі, причому від кожної складової як разом, так і окремо.

І що я можу поробити, якщо саме в цей період, дивлячись на достаток синеньких (або в моєму випадку і біленьких), цибулі та томатів, я не можу собі відмовити в порції гастрономічного задоволення хоча б один раз день, розбавивши це чудове тріо сиром і зеленню.

Як я вже їх лише не з'єднувала, в яких іпостасях не готувала, але самий простий і швидкий варіант – це, звичайно ж, приготування салату. От сьогодні я вам про нього і розповім.

Інгредієнти:
2-3 невеликих різнобарвних томатів;
100 г вже обсмаженого баклажана з цибулею;
1 велика цибулина (або 2 поменше);
пучок петрушки
50 г сулугуні.

Як приготувати салат.


Так як з баклажанами я маю справу щодня, то і їх запас в готовому вигляді (будь то колечка або ж дрібні шматочки) в мене є практично завжди. Ось і на цей раз частину вже готових обсмажених баклажанів (раніше порізаних кубиками) з цибулею, приправлених сіллю і перцем, я вирішила використовувати для приготування свого салату.

11


Крім того у великий скляний салатник я порізала різнокольорові томати. Досить крупно так порізала.

22


Далі додала пір'ячко цибулі.

33


Потім відправила в салатник трохи обсмажених баклажанів.

44


Пустила на тертку сулугуні і теж додала в салат.

55


На самому заключному етапі підготувала рубану зелень петрушки, а потім просто все разом перемішала.

66


Ні масла, ні солі додавати я не стала – в баклажанах цього було більш, ніж достатньо.

77


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок