Літній овочевий салат



Літній овочевий салат


У пошуках цікавих поєднань і нових смаків я продовжую свої експерименти на кухні. Думаю, багато хто погодиться, що салати – це найблагодатніший ґрунт для досягнення цих цілей.

Після приготування капустяного салату з кабачків і досить високої оцінки чоловіка, яку він йому дав, я вирішила піти трохи далі і приготувати ще одну закуску з сирого кабачка, але вже з великим асортиментом овочів.

Інгредієнти:
1 молоденький кабачок;
1 болгарський перець;
1 цибулина;
2 помідори;
2 зубчики часнику;
кілька гілочок кропу;
2 ст. л. яблучного оцту;
2 ст. л. рослинного масла;
щіпку солі і чорного меленого перцю.

Приготування літнього салату.


Почала я з кабачка. Не знімаючи шкірку, я подрібнила його за допомогою своєї улюбленої терки – вийшла чудова соломка. Можна просто порізати його дрібненькими кубиками.

11


Тепер пускаємо щіпку солі і перемішуємо – нехай стече зайва волога.

22


Тим часом підготуємо інші овочі. Очищаємо і дрібно нарізаємо болгарський перець.

33


Потім очищаємо і пускаємо пір'їнками цибулю.

44


Не забуваємо про часник.

55


Порубаємо зелень кропу і поріжемо полуколечками помідори.

66


З кабачків тепер зіллємо зайву вологу (можна навіть трохи віджати) і додамо оцет. Знову перемішати і ще раз залишимо хоча б на пару хвилин. Тепер викладаємо всі порізані овочі до кабачків – перець, цибулю, часник, зелень і помідори.

77


Додаємо рослинне масло і щіпку чорного меленого перцю. Перемішуємо.

88

 

99


Ось такий салат чоловік їсть з задоволенням.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок