Кавуновий салат



Кавуновий салат


Не дивуйтеся, я приготувала цей салат спонтанно. У мене з'явилося кавуновий настрій, як тільки я прочитала десь, що стартував сезон кавунів. А що це значить? Правильно, кавуни сьогодні, кавуни завтра. Зараз, через годину. А такий салат, та ще з моїм улюбленим сиром він ще і настрій підніме!

Обожнюю такі легкі салати. Більш того, замість того або іншого інгредієнта, які можна хочеш класти. У мене так сьогодні вийшло. Одна рослинна їжа, подумала я. Щось треба придумати. І я придумала. У мене був у холодильнику сир камамбер. Я його не так багато поклала, але не пошкодувала. Він, звичайно, ж прикрасив собою цю нову в моєму меню страву.

Інгредієнти:
150 г кавуна;
150 г дині;
100 г яблука;
100 банана;
50 г червоної і чорної смородини;
мед за смаком;
50 г сиру.

Для заправки:
3-4 столові ложки вершків;
1,5-2 столові ложки смородини, перетертої з цукром;
цукрова пудра для присипки.

Приготування фруктового салату.


Мені попався солодкий і соковитий кавун. Я його промила і відрізала частину. Вийняла з нього насіння, а потім пошматувала. Шматочки повинні бути невеликими.

11


А ось з динею мені не пощастило. Вона трохи зеленувата була. Але ситуація несмертельна. Тому я нарізала її ромбиками.

22


Зараз ще не сезон яблук. Ось і довелося взяти ті, що заповнюють всі прилавки в магазинах і на ринках. Очистимо від шкірки яблучко, і наріжемо тим же форматом.

33


Коли я везла з села смородину, не сподівалася, що вона долежить до сьогоднішнього дня! Завтра буду варити варення. А сьогодні я вирішила додати трохи ягідок в цей фруктовий салат.

44


Взявши банан, я сподівалася, що він виправить не дуже очікуваний смак і аромат дині. Так воно і сталося. Нарізаємо дрібним кубиком і банан.

55


А ще, щоб все ж салатик був не таким простим, перебила в блендері з цукром червону смородину і перетерла її з цукром. Додала до неї трохи вершків.

66


Розмішала всю цю красу. Адже спочатку було густо. І у мене вийшла класна заправка для мого кавунового салату.

77


В самому кінці я згадала про сир. Адже, задумавши кавуновий салат, я відразу включила в його рецептуру. Словом, нарізала тонкими смужками свій улюблений камамбер.

88


От і все. Можна заправляти. Якщо що, додайте ще вершків. Словом, я змішала всі інгредієнти.

99


У мене було кисленько. Тому додала мед і міцно посипала цукровою пудрою. Прекрасний літній салатик вийшов!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок