Капустяний салат з кукурудзою



Капустяний салат з кукурудзою


Капустяний салат приготувати зовсім не складно. Як мені підказує досвід, з цим завданням впорається навіть дитина. А ще в перші дні весни, коли на вулиці ще зовсім сіро і понуро, хочеться яскравих соковитих фарб і багато вітамінів. Цей салат справляється з цими завданнями.

Про вітаміни окреме питання. Капуста на прилавках магазинів зовсім звичайний продукт, так що це доступний продукт, який можна собі дозволити. А ще це доступні вітаміни ранньою весною. Ось чому капустяні салати прижилися в моїй родині. Головне, урізноманітнити капустку іншими продуктами, щоб не було нудно і одноманітно.

Інгредієнти:
— чверть качана пекінської капусти;
— невеликий качан синьою капусти;
— половина баночки консервованої кукурудзи;
— половина склянки маринованих опеньків;
— 150 г твердого сиру;
— 4 ст. л. оливкової олії;
— домашній майонез для заправки;
— сіль за смаком.

Кулінарний рецепт салату.


Приготування салату почнемо з того, що нарізаємо пекінську капусту.

11


Окремо нарізаємо синю капусту.

22


Синю капусту змішати з оливковою олією. Добре перемішуємо, щоб поверхня капусти покрилася плівкою з масла. Це дозволить синій капусті не бруднити інші продукти в синій колір.

33


Поки синя капуста маринується в маслі, відкриваємо кукурудзу і додаємо до пекінської.

44


Додаємо в салат опеньки. Це прекрасна прикраса капустяного салату.

55


Натираємо сир.

66


Салат солимо і перчимо, додаємо синю капусту і перемішуємо.

77


Майонез подаємо до салату окремо або змішуємо його з салатом перед подачею. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок