Салат з куркою, печерицями та ананасами



Салат з куркою, печерицями та ананасами


Ось ще один святковий салат, який дуже сподобається як дітям так і дорослим. Кожна господиня напередодні свят переймається тим, який би салат приготувати, щоб він не був схожим ні на що раніше і міг здивувати всіх присутніх своєю оригінальністю. Даний варіант якраз те, що Ви шукайте!

Інгредієнти:
куряче філе — 300 г;
ананас — 150 г;
яйце — 4 шт.;
печериці — 100 г;
зелень — за смаком;
майонез — за смаком;
рослинне масло — 1 ст. л.

Спосіб приготування салату.


Першим ділом, потрібно відварити в злегка підсоленій воді, куряче філе до готовності. Потім злегка остудити і порізати кубиками як на Олів’є.

11


Далі відкриваємо банку з консервованими ананасами, зливаємо маринад. Самі ж ананаси теж нарізаємо кубиком як і філе, або трохи більше, як Вам більше подобається.

22


Потім промиваємо під краном зелень, злегка її обсушуємо і дрібно рубаємо. У мисці або великій глибокій тарілці, з'єднуємо разом порізане філе, ананаси і зелень.

33


Після цього, промиваємо, перебираємо гриби, обсушивши нарізаємо їх великими кубиками. У сковороді розігріваємо трохи рослинного масла й обсмажуємо в ньому до готовності наші печериці. При обжарці можете їх посолити і поперчити за смаком.

44


Раніше потрібно круто відварити курячі яйця. Потім їх опустіть в холодну воду на пару хвилин, очистіть. Нарізаємо кубиком теж як на Олів’є.

55


У салатник або миску, додаємо так само порізані яйця і обсмажені гриби. Якщо в грибах залишилося багато масла або рідини, злийте її, не додавайте в салат.

66


Заправляємо салат майонезом безпосередньо перед самою подачею. Гарненько перемішуємо, прикрашаємо гілочками свіжої зелені і подаємо на святковий стіл гостям.

77


Бажаю Вам приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок