Салат з індички



Салат з індички


Пропоную Вашій увазі цікавий варіант салату з м'яса індички. Він поживний і в теж час пікантний і соковитий.

Інгредієнти:
морква по-корейськи - 150 г;
перець чорний мелений - за смаком;
майонез - 70 г;
болгарський перець червоний - 0,5 штуки;
варене м'ясо індички - 300 г.

Приготування салату з індички.


Грудку індички я відварила, остудила і підготувала до нарізки. Варила приблизно 50 хвилин, тому що грудка від фермерської індички величезного розміру.

11


Нарізала м'ясо середніми кубиками.

22


До м'яса я додаю моркву по-корейськи, яку зробила сама за три години до приготування салату. Звичайно вона ще не настоялася як слід. Впевнена, що буде все одно смачно. Моркву я натерла на спеціальній тертці, додала до неї тертий часник, сіль, цукор, чорний мелений перець, суміш перців, розжарене рослинне масло і оцет. Всі ці інгредієнти додавала "на око".

33


Для салату мені знадобиться червоний болгарський перець. Червоний, щоб було красивіше.

44


Перець я помила, обсушити і нарізала невеликими тонкими скибочками.

55


Залишилося тільки заправити наш салатик. Я використовую майонез. Солити я не буду, так як вже підсолювала м'ясо індички поки його варила. Так, і морква по-корейськи вже солона і пряна.

66


Тепер залишилося ретельно перемішати салатик.

77


Викладаю салат на тарілку, використовуючи кулінарне кільце. За бажанням салатик можна прикрасити. Я додала гілочку петрушки. Вийшло ось таке буйство фарб.

88


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок