Салат з омлетом



Салат з омлетом


Доброго всім часу доби! Сьогодні я хочу надати вашій увазі салат, який готується просто, але при цьому при його споживанні створюється приємні смакові відчуття і він цілком може зайняти місце на будь-якому святковому столі на рівні з вже звичними Олів'є або Оселедець під шубою. Якщо ж я вас заінтригував цим салатом, то можемо відразу ж приступити до його приготування.

Інгредієнти:
курка варена - 300 г;
огірки консервовані - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
куряче яйце - 2 шт.;
молоко - 2 ст. л.;
оцет 9% - 1 ст. л.;
фільтрована вода - 100 мл;
майонез - за смаком;
сіль - за смаком.

Приготування салату з омлетом.


Спочатку візьмемо куряче філе зняте з попередньо відвареної курки. Причому все одно, неважливо з якої частини курки буде це філе - хоч грудка, хоч стегенця, а хоч і те й інше разом узяте. Нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо це на сковороді в олії до рум'яного злегка обсмаженого кольору.

11


Беремо солоні огірки (краще солоні, а не мариновані, так в маринованих огірках багато цукру і вони дають страві солодкуватий присмак) і нарізаємо їх соломкою.

22


Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо у водно-оцтовому розчині. Оцет бажано розбавляти водою у співвідношенні одна столова ложка 9-го оцту на сто мл води, щоб цибуля не була сильно кислою. Наше завдання прибрати таким чином зайву гіркоту з лука, ну і, природно, надати йому невеликий смаковий відтінок у вигляді кислинки.

33


Курячі яйця розбиваємо в підходящий посуд, додаємо до них молоко, ретельно все перемішуємо вінчиком, а краще навіть трохи збити за допомогою блендера, щоб наситити киснем суміш.

44


І випікаємо до повної готовності на сковороді омлет у вигляді тоненьких млинців.

55


Після того як ці млинці охолонуть, звертаємо їх трубочками і нарізаємо на смужки згорнуті в колечка і нарізані навпіл.

66


Складаємо всі ці підготовлені інгредієнти в один посуд, додаємо до них порізаний соломкою маринований кабачок, для кольорової гами, заправляємо майонезом (краще всього салати заправляти цим майонезом типу провансаль класичний, так як саме смак майонезу може доповнити смак салату, а може сильно зіпсувати).

77


І прикрасивши листочками зелені і кружечками омлету подаємо до святкового столу. Я більше ніж упевнений, що цей салат не залишиться непоміченим на святковому столі і у вас обов'язково хто-небудь з гостей попросить розкрити секрет приготування цього чудового блюда. Повірте мені - зазвичай так і відбувається.

88


А я зазвичай бажаю вам приємного смаку і кулінарних творчих успіхів.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок