Салат з консервованим кальмаром



Салат з консервованим кальмаром


Зізнаюся, що з консервованим кальмаром салат робила вперше. Взагалі, звідки баночка кальмарів з'явилася у мене в холодильнику, я не знаю. Виявила її 1-го січня, коли відкрила холодильник. Напевно, приніс хтось із гостей. Мені дуже захотілося спробувати.

Такі кальмари можна вживати відразу ж, посипавши цибулькою і присмачивши оливковою олією, а можна зробити салатик.

На Різдво можете сміливо скористатися цим рецептом, так як смак консервованих кальмарів значно відрізняється від відварених (моя думка) і надає салату новий відтінок.

Для приготування салату потрібно часу: 15 хвилин, якщо час відварювання моркви і яєць не враховувати.

Інгредієнти:
консервований кальмар (очищений, без шкірки, нарізаний) — 240 г;
яйце — 3 шт.;
солоний огірок — 2 шт.;
відварна морква середнього розміру — 1 шт.;
ріпчаста цибуля — 1 цибулина;
консервований зелений горошок — 100 г;
майонез;
сіль.

Приготування салату з кальмарами.


Для салату необхідно відварити наступні інгредієнти: яйця і моркву. Баночку з консервованим кальмаром відкриваємо. Зливаємо розсіл, в якому маринувався кальмар. Різати кальмар немає необхідності, так як у консервованому вигляді він йде вже очищений і нарізаний.

11


Відварену моркву подрібнюємо. Додаємо в салатник до кальмарам.

22


Солоний огірок також ріжемо, як і моркву.

33


Ріпчасту цибулю дрібно рубаємо. З'єднуємо з салатом.

44


Зелений горошок додаємо до вхідних інгредієнтів в салат.

55


Охолоджені яйця очищаємо і нарізаємо. Солимо салат.

66


Змішуємо продукти з майонезом.

77


Викладаємо в салатник.

88


Приємних експериментів.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок