Святковий салат Калейдоскоп



Святковий салат Калейдоскоп


Салат виходить дуже смачний і ситний, так як в ньому є м'ясо.

Інгредієнти:
м'ясо - 300-300 г;
картопля - 1-2 шт.;
морква - 1-2 шт.;
буряк - 1 шт.;
капуста білокачанна - 150-200 г;
цибуля червона - 1 шт.;
гранат - 1 шт.;
кріп - невеликий пучок;
оцет столовий - 2-3 ст. л.;
майонез для заправки.

Приготування салату Калейдоскоп.


Для початку я чищу всі овочі. Потім мені потрібно замаринувати цибулю. Нарізаю цибулю півкільцями, перекладаю її в глибоку чашку, вливаю оцет і додаю трохи холодної кип'яченої води.

11


Залишаю маринуватися і займаюся овочами і м'ясом. Картоплю нарізаю тонкою соломкою.

22


Наливаю в сковороду олію без запаху. Викладаю картоплю і обсмажую до хрусткої скоринки.

33


Викладаю шумівкою (або ложкою з дірочками) у друшляк (ставлю його на миску), щоб зайве масло все скло. Поки картопля обсмажується, натираю на корейській тертці моркву і буряк. І по черзі так само обсмажую до м'якості. М'ясо нарізаю трохи підморожене, так його можна нарізати рівненькою соломкою.

44


Так само обсмажую в сковороді до рум'яної скоринки. Потім шаткую капусту тоненько і дрібно нарізаю кріп. Гранат очищаю від шкірки і від плівочки. Для салатів використовую гранат без кісточок. Тепер залишається тільки викласти салат на блюдо. Для цього я беру велику плоску тарілку і викладаю всі рівненькими гірочками. Цибулю віджимаю від маринаду. М'ясо викладаю в середині. На стіл ставлю в такому вигляді, красиво і видно, що входить в салат.

55


А коли вже всі сіли за стіл, додаю трохи майонезу і перемішую. Нічого не солю. Всім подобається цей салат. Пригощайтеся і ви, приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок