Оселедець під шубою у вигляді рулету



Оселедець під шубою у вигляді рулету


"Оселедець під шубою" це з розряду нестаріючої класики. Обожнюю цей салатик. Хоч і люблю експерименти в кулінарії і обожнюю готувати щось нове, але до цього салату готова повертатися знову і знову. Нехай і з деякими доробками та новинками, але це в будь-якому випадку залишається улюблений салатик.

Інгредієнти:
буряк - 2 шт.;
морква - 3 шт.;
картопля - 3 шт.;
яйця курячі - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
оселедець солоний - 1 шт.;
сіль - за смаком;
майонез - по мірі необхідності.

Приготування оселедця в рулеті.


І так, почнемо. Для цього салату нам знадобиться звичний набір овочів, але ми їх будемо не варити, а запікати. Овочі при запіканні мають інший, більш цікавий смак. Так і запечена картопля краще натирається на тертці. Овочі печуть у шкірці, а потім обчищають від шкірки.

11


Буряк натираємо на крупній тертці.

22


Так само чинимо з морквою.

33


Картоплею.

44


Яйцем.

55


На харчову плівку викладаємо шар буряків, придавлюємо зверху накривши плівкою. Солимо.

66


Мажемо шар майонезом. Шар буряків повинен бути самий товстий. Потім за зменшенням.

77


Шар тертої моркви так само солимо, придавлюємо плівкою і покриваємо майонезом.

88


Так само чинимо з картоплею.

99


І яйцем.

1010


Дрібно нарубану цибулю кладемо в середину смужкою.

1111


На цибульну смужку викладаємо невеликою гіркою філе оселедця. Я волію брати не готове філе оселедця, а робити його. Вибирати кісточки, звичайно досить тоскне заняття, але на мій погляд, воно того варто.

1212


За допомогою плівки формуємо рулет і відправляємо в холодильник. Шуба смачніше, коли вона просочиться.

1313


Перед подачею виймаємо з плівки і кладемо в потрібну вам тарілку. Краще, що б вона була плоскою.

1414


Ми ж хочемо здивувати людей самою подачею звичного салату.

1515


Готово!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок