Салат з яловичої печінки



Салат з яловичої печінки


Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом салату, який вже довгі роки є постійним мешканцем нашого родинного столу. Він настільки прижився, що став улюбленим і навіть традиційним, практично як Олів’є.

Що мені в ньому подобається, так це те, що готується він дуже просто, без витрат зайвого часу. При цьому він виходить дуже смачним і з'їдається дуже швидко.

Інгредієнти:
печінка яловича - 400 г;
цибуля ріпчаста - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль - за смаком;
олія - для смаження.

Як приготувати салат з яловичої печінки.


Отже, для приготування першим ділом варимо печінку. У каструльку в обов'язковому порядку додаємо пару цибулин, лавровий лист, щоб уникнути різноманітних неприємних запахів, підсолюємо і водичку. Після варіння цибулю і лавровий лист викидаються, так як у подальшому вони нам вже не знадобляться.

11


Коли печінка готова, її виймаємо, остуджуємо, чистимо і тремо на крупній тертці.

22


Коли печінка натерта, приступаємо до подальших дій. Першим ділом чистимо, натираємо на тертці і обсмажуємо на рафінованій олії моркву.

33


Потім чистимо і ріжемо півкільцями цибулю. Її відправляємо також на сковорідку до моркви.

44


Далі, обсмажені овочі відправляємо до печінки. Для аромату додаємо крапельку вже нерафінованої олії, але не багато, так як при смаженні в салат потрапляє велика кількість рослинної олії і тут головне не додати лишку. Якщо є необхідність на цьому етапі можна ще салатик підсолити.

55


Далі все просто перемішуємо.

66


Ну ось і все, салат викладаємо в салатницю. Можна прикрасити його за своїм смаком, а можна залишити і так. Виглядає він досить цікаво і привабливо і без додаткової прикраси. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок