Салат з ковбасою



Салат з ковбасою


Як до будь-якого свята до 8 Березня багато шукають в Інтернеті або кулінарних книжках підходящий рецепт салату. Навіть якщо в якихось будинках не намічається гостей, своєї затишної сімейної компанією теж хочеться посидіти з чим-небудь смачненьким. Одним безпрограшним варіантом я хочу з вами поділитися.

Зазвичай Жіночий день ми святкуємо з друзями, однією сімейною парою. Але в цьому році нас буде шестеро, тому я спробувала трохи збільшити кількість інгредієнтів. По-моєму, вийшло як раз приблизно на шість посередній порцій. Цей салат подобається і нам з чоловіком, і нашим друзям. Так що я без всякого побоювання можу його зробити хоч у подвійному, хоч у потрійному розмірі.

Інгредієнти:
- 250-300 г ковбаси варено-копченої;
- 250 г капусти білокачанної;
- 4 яйця;
- 1 банка консервованої кукурудзи;
- 1 невелика маринована цибулька;
- сіль;
- 2-3 ст. ложки майонезу.

Як приготувати салат з ковбасою.


З капусти, знімаємо верхні жорсткі і не дуже красиві листя, викидаємо. Шаткуємо капусту соломкою, не дуже довгою, щоб було зручно їсти.

11


Солимо її і розминаємо добренько, щоб вона вся просолились.

22


Ковбаску очищаємо від плівки. Натуральну шкірку можна залишити, а можна зрізати, як кому більше подобається. Я залишила, так як вона не жорстка.

33


Ковбаску ріжемо кубиками, досить дрібними. Пересипаємо до капусти.

44


Яйця відварюємо круто. Охолоджені ріжемо кубиками не більше ковбаси.

55


Разом з ними додаємо в салат мариновану цибулину.

66


Тепер додаємо кукурудзу, віджату - без води, що міститься в банці.

77


Гарненько перемішуємо, приправивши все майонезом.

88


Салатик виходить просто диво! Пробувала робити просто з вареною ковбасою, але смак нам сподобався набагато менше. Тому для свята завжди використовуємо традиційний рецепт з варено-копченою ковбаскою. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок