Порційний м'ясний салат



Порційний м'ясний салат


Інгредієнти:
Цибуля - 1/2 шт.,
Цукор - 1 щіпка,
Оцет яблучний - 1 ст. л.,
М'ясо свинини - приблизно 150 г,
Корінь селери - 30 г.,
Мариновані огірочки - 2 шт.,
Печена картоплина- 1 шт.,
Майонез домашній - 2 ст.л.,
Спеції та сіль.

Спосіб приготування:
Цибулю ріжемо тоненькими півкільцями в салатник невеликого розміру. Додаємо до цибулі тростинний цукор-пісок. Доливаємо трохи яблучного оцту і залишаємо її маринуватися на 10 хвилин.

Тим часом поріжємо смужками відварне м'ясо свинини.

11



Брусочками подрібнюємо печену картоплю.

22



Огірки теж необхідно подрібнити у вигляді смужок.

33



На самій дрібній тертці тремо селеру.

44



Викладаємо всі складові салату в миску. Додаємо мариновану цибулю разом з маринадом.

55



Вводимо спеції. Ми використовували тільки чорний свіжемелений перець. Безпосередньо перед подачею заправляємо салат домашнім майонезом.

66



З допомогою формувального кільця надаємо салату форму і викладаємо на тарілки порційно.

77



88



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок