Кукурудзяний салат з куркою і грибами



Кукурудзяний салат з куркою і грибами



Інгредієнти:
- 0,5 банки консервованої кукурудзи;
- 100 г свіжих печериць;
- 1 невелика цибулина;
- 150 г курячого філе;
- свіжа зелень;
- кілька ложок майонезу;
- рослинна олія для смаження;
- сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати кукурудзяний салат з куркою і грибами.


Куряче філе краще не використовувати заморожене, так як воно після приготування буде жорстким і сухим. Ріжемо м'ясо на шматочки.

11


Злегка відбиваємо їх, солимо і перчимо за смаком.

22


Обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до готовності. Залишаємо остигати.

33


Тепер підготуємо гриби. Для цього печериці ріжемо і смажимо на олії. Додаємо цибулю, яку попередньо дрібно ріжемо. Печериці солимо і перчимо за смаком. Залишаємо гриби остигати.

44


Консервовану кукурудзу відціджуємо від рідини і додаємо до грибів, що залишилися.

55


Курку рвемо руками на невеликі шматочки.

66


Зелень дрібно рубаємо. Додаємо майонезу стільки, щоб продукти в салаті змішалися. Краще всього використовувати домашній майонез на оливковій олії (так смачніше), але за браком його користуйтеся звичним купівельними.

77


Салат можна викласти на тарілку і прикрасити зверху кукурудзою, а можна гарно і викласти зверху яскраво прикрасити. Який би спосіб ви не вибрали, смак салату від цього не зміниться і залишиться таким же смачним і яскравим. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок