Салат з пекінською капустою



Салат з пекінською капустою


Підходить час, коли потрібно визначиться зі святковим новорічним меню. Практично жоден святковий стіл не обходиться без салату. Пропоную вам варіант, який легко готується з простих і доступних інгредієнтів.

Якщо ви не любите пекінську капусту, її вільно можна замінити на білокачанну, тільки після нарізування пам'ятайте гарненько, щоб вона стала м'якше. Ще один важливий момент в приготуванні цього рецепту - обов'язково додайте часточку часнику, від нього залежить смак салату. Це як раз той момент, коли начебто смачно, але чогось не вистачає.

Сподіваюся, вам сподобається запропонований мною варіант закуски, яка має право зайняти місце на святковому столі.

Інгредієнти:
- капуста пекінська;
- гриби свіжі;
- цибуля ріпчаста;
- морква;
- болгарський перець;
- часник;
- куряче м'ясо;
- майонез;
- сіль;
- масло рослинне або оливкове.

Як приготувати салат з пекінською капустою.


Куряче м'ясо відварюємо до готовності в солоній воді. Потім даємо охолонути. Свіжі гриби нарізаємо.

11


В салаті я використовувала свіжі шампіньйони. Обсмажуємо нарізані гриби в рослинному або оливковому маслі разом з ріпчастою цибулею, попередньо порізаною.

22


Трохи солимо. Пекінську капусту шаткуємо.

33


Відправляємо в салатник. Додаємо обсмажені шампіньйони з цибулею. Перемішуємо.

44


Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками.

55


З'єднуємо з пекінською капустою в салатнику. Відварене куряче м'ясо нарізаємо на шматочки.

66


Відправляємо до овочів, перемішуємо. Моркву очищаємо, натираємо на тертці.

77


Змішуємо з іншими інгредієнтами. Солимо за смаком салат. 1 зубчик часнику натираємо на дрібній тертці і додаємо в салат.

88


Перемішуємо.

99


Перед подачею салат заправляємо майонезом. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок