Крабовий салат листковий



Крабовий салат листковий


Такий салат навчила мене готувати моя подруга. Всі, звичайно, знають з яких інгредієнтів зазвичай готують традиційний крабовий салат. А в цьому салаті є свої особливості.

По-перше, в салат додається морква (існує велика кількість варіацій даного рецепту салату, і не всі включають цей інгредієнт). По-друге, морква, приготовлена особливим способом, є «родзинкою» цієї страви, і дає неповторний смаковий букет.

Інгредієнти, укладені шарами, роблять цей традиційний салат незвичайним і бажаним гостем на вашому святковому столі.

Інгредієнти:
рис варений - 400 г (приблизно, можна трохи більше, хто як любить);
морква - 3-4 шт.;
яйця - 4-5 шт..;
крабові палички - 1-2 середніх упаковки;
шампіньйони - 1 банка (400 г);
кукурудза - 1 банку (400 г);
майонез - 1 упаковка;
сіль/перець/приправи - за смаком;
масло рослинне - 1-2 ложки (потрібно для смаження).

11

 

Як приготувати крабовий листковий салат.


Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти. Моркву натираємо на крупній тертці (можна і на дрібній, для любителів).

22


Нарізаємо невеликими брусочками печериці.

33


Розігріваємо сковороду і тушкуємо хвилин 15 моркву і гриби, можна загасити тільки моркву. В цьому випадку, коли будемо розкладати шари, на моркву обов'язково кладемо гриби!

44


Далі, натираємо (я роблю це знову на крупній тертці) варені яйця.

55


Потім нарізаємо крабові палички.

66


Перший шар - рис, його можна покласти не дуже тонким шаром (1-1,5 см).

77


Рис промазуємо зверху майонезом.

88


Наступний шар - крабові палички.

99


Потім - знову майонез.

1010


Наступним шаром піджарка з моркви і грибів.

1111


Потім - шар майонезу, на майонез викладаємо терті яйця.

1212


Поверх яєць - шар майонезу. І завершальний шар - кукурудза.

1313


Це завершальний шар. Зазвичай, я повторюю шари 2-3 рази.

Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок