Грибний салат



Грибний салат


Інгредієнти:
Яловичина - 250 г,
Твердий сир - 200 г,
Перепелині яйця - 10 шт.,
Консервовані шампіньйони - 200 г,
Майонез,
Зелень за бажанням,
Сіль.

Спосіб приготування:
Беремо яловичину та відварюємо її в трохи підсоленій воді до повної готовності, потрібно повністю остудити м'ясо і нарізати його невеликими кубиками.

11



Потім потрібно наш твердий сир нарізати невеликими кубиками.

22



Печериці витягти з банки, викласти на дошку, потім порубати на невеликі кубики, або, якщо гриби маленького розміру можна залишити в цілому вигляді.

33



Перепелині яйця також ми варимо 10 хвилин в підсоленій воді.
Розрізаємо, після охолодження, кожне яйце навпіл. Якщо використовувати будемо курині яйця, наріжемо їх кубиками.

44



На решті змішаємо інгредієнти в глибокому посуді, добре перемішаємо, присолимо, заправимо майонезом та прикрасимо зеленню.

55



66



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок