Простий салат з печерицями



Простий салат з печерицями


Інгредієнти:
250 г картоплі,
300 г свіжих печериць,
одна середня цибулина,
150 г маринованих або солоних огірків,
сіль,
майонез за смаком,
дві столові ложки рослинної олії для смаження.

Cпосіб приготування:
Попередньо потрібно поставити зваритися в мундирах картоплю для салату.

1



Поки картопля вариться, візьмося за цибулю. Її потрібно дрібненько нарізати кубиками. І поставити обсмажуватися на рослинному маслі. Масла беріть мало, буквально столову ложку, щоб салат не вийшов жирним.

2



Печериці нарізати кубиками, краще дрібними.

3



Також нарізати кубиками огірки.

4



Коли цибуля досить обсмажиться, додати до неї шампіньйони та ще столову ложку олії. Їх смажити разом з цибулею, на середньому вогні близько 10-15 хвилин, постійно помішуючи. Ближче до закінчення смаження посолити.

5



Варену картоплю трохи остудити, почистити і нарізати також маленькими кубиками.

6



Всі подрібнені інгредієнти скласти у ємність для змішування.

7



Хоч ми і додаємо солоні або мариновані огірки, салат потрібно трохи посолити, потім перемішати та заправити смачним майонезом. Можна дати настоятися, але він і без цього дуже смачний.

8



При подачі такого салату на святковий стіл, його можна не перемішувати, а викласти шарами: внизу гриби, потім огірочки, зверху картопля, після чого зробити шубу з майонезу.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок