Салат з печерицями



Салат з печерицями


Інгредієнти:
250 г свіжих печериць,
одна куряча грудка,
два яйця,
100 гр. сиру твердих сортів,
трохи майонезу,
сіль, спеції,
рослинна олія.

Спосіб приготування:
Печериці потрібно спочатку добре помити. Порізати їх на пластинки, чи кубиками.

1



Обсмажити нарізані печериці на рослинному маслі близько 15 хвилин, до готовності. Обов'язково присолити. Курячу грудку до готовності відварити в підсоленій воді із спеціями і охолодити, потім нарізати на маленькі кубики.

2



3



Викласти спочатку нарізане куряче філе на дно тарілки, це буде основа салату. Зверху змастити майонезом, або перемішати грудку з майонезом, а потім викласти на дно тарілки.

4



На курячу грудку викласти шар охолоджених печериць. Їх не потрібно змащувати майонезом, у них є достатня кількість рослинного масла.

5



Поверх печериць викласти шар тертих варених яєць. При бажанні на яйця можна додати шар майонезу, павутинкою.

6



Зверху посипати салат тертим сиром. Салат готовий, його можна відразу подавати до столу.

77



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок