Зимовий салат



Зимовий салат


Інгредієнти:
м'ясо відварне - 300-400 г,
2 середні картоплини,
яйця курячі 5 шт.,
огірки солоні 150-200 г,
зелений горошок 1 банка,
сіль,
майонез,
сметана за смаком.

Спосіб приготування:
Варимо до готовності м'ясо, варимо також картоплю та варимо круто яйця. Все, що зварили, потрібно повністю охолодити. Якщо покришити інгредієнти теплими та заправити салат, він швидко зіпсується.

1



Нарізаємо все, що можна нарізати кубиками, розміром сторони 5-7 мм.

2



3



Яйця можна частину потерти, а пару штук порізати кубиками. Горошок відкриваємо. Воду з горошку зливаємо через ситечко, щоб горох не вилити.

4



Всі інгредієнти перемішуємо в широкій, глибокій посуді. Заготівля для салату готова. Її можна зберігати в холодильнику кілька днів.
Щоб подавати салат на стіл, його потрібно посолити і заправити сметаною і (або) майонезом - за смаком.

5



Розрізняються зимові салати по вигляду м'яса, яке Ви в нього кладете. Буває зимовий салат з яловичиною (телятиною), свининою, куркою і ковбасою.

Якщо чесно, мені подобаються всі види зимового салату, і віддавати перевагу якійсь із них я не можу.

В принципі зимовий салат-це одна з різновидів відомого салату олів'є.

Приємного апетиту!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок