Смачний салат з мідіями



Смачний салат з мідіями


Інгредієнти:
250 гр. морожених мідій,
банку десертної кукурудзи,
чотири варених яйця,
майонез,
сіль,
маленька головка ріпчастої цибулі,
свіжий огірок.

Як приготувати салат з мідіями.


В теорії приготувати морожені мідії дуже просто. Досить розморозити їх, та кинути в окріп. Тому в каструлю наливаємо трохи води. Додаємо ароматні спеції: лавровий лист, кілька горошин запашного перцю, стебла кропу і петрушки і т.п. Самі мідії розморожуємо в холодильнику. Добре промиваємо.

11



Воду зі спеціями доводимо до кипіння. Морепродукт викладаємо на металеве сито. І варимо на пару, закривши кришкою, буквально п'ять хвилин. Можна проварити в воді та відкинути на сито, щоб стекла вода. Після варіння мідії трохи охолодити і нарізати ножем, щоб в салаті їх ніхто не впізнав.

22



Потім яйця натираємо на крупній тертці. Додаємо до них нарізані мідії і кукурудзу без соку. Перемішуємо.

33



44



Свіжий огірок ріжемо кубиками, розміром з зерно кукурудзи. Додаємо в салат. Солимо і перемішуємо.

55



Головку ріпчастої цибулі дрібно рубаємо. Додаємо в салат і перемішуємо. Ріпчасту цибулю можна замінити зеленою, смак залишиться, при цьому зовнішній вигляд буде набагато веселіше.

66



77



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок