Лечо з болгарського перцю



Лечо з болгарського перцю


Лечо з болгарського перцю - є не тільки ароматною і запашною консервацією на зиму, але і прекрасне доповнення до різних гарнірів. Тому цей салатик я закручую рік від року. Існує багато різноманітних рецептів по його приготуванню і кожна господиня перетворює це блюдо по своєму. Хочу і я запропонувати свій варіант даної закрутки.

І так склад продуктів дуже простий, для приготування закрутки нам знадобиться звичайно ж болгарський перець ( його можна використовувати як червоний, так і зелений ), помідори, цукор і сіль можна додавати звичайно ж і по своєму смаку, я вказала так як роблю сама, оцет ( у мене була оцтова есенція 70%, тому я вказала її пропорції, але якщо у вас 9%, то пів склянки буде достатньо ), по часнику теж хотіла б сказати, його можна як більше так і менше, та олію соняшникову .

Інгредієнти:
перець болгарський - 3 кг;
томати - 5 кг;
часник - 6-7 головок;
масло рослинне - 1 стакан;
цукор - 1 склянка;
сіль - 1 ст. ложка;
оцтова есенція 70% - 2 ст. ложки

11

 

Як приготувати лечо з болгарського перцю.


Першим ділом перекручуємо підготовлені томати.

22


І ставимо варити 20 хвилин.

33


Поки варимо томат, попутно миємо і стерилізуємо банки і кришки.

44


Чистимо, ріжемо перець, ось такими смужками.

55


І часник, порізаний пластинками.

66


Після того як 20 хвилин пройшли, додаємо масло.

77


Цукор.

88


Сіль та оцет.

99

 

1010


І даємо покипіти ще 5 хвилин, після чого додаємо перець і варимо приблизно 20 хвилин, до готовності перцю. Часник кидаємо в самому кінці хвилин за п'ять. Розливаємо по стерилізованим банкам і закручуємо кришками .

1111


І взимку насолоджуємося смачним лечо.

1212


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок