Теплий салат



Теплий салат


Приготуйте цей салат і ви відчуєте, як анчоуси змінюють звичний смак самих звичайних продуктів. Він стає більш яскравим і насиченим. Подайте салат в якості гарніру до обсмаженої курячої грудки або риби або доповніть його вареною зеленою квасолею і подавайте як самостійне блюдо.

Якщо ви використовуєте молоду картоплю, чистити його не потрібно, просто ретельно помийте його щіткою.

Що потрібно:
750 г дрібної, бажано молодої картоплі;
250 г помідорів чері жменю маслин, бажано сорту каламата;
1-2 анчоуса;
2 зубчики часнику;
3 ст. л. оливкової олії «екстра вірджин»;
2 ст. л. бальзамічного оцту;
сіль, мелений чорний перець.

Що робити:
1. Покладіть картоплю в киплячу підсолену воду і відваріть до готовності, 15-20 хв. Зніміть з вогню, злийте воду і злегка підсушіть. Розріжте кожну картоплину на дві або на три частини.

1


2. Помідори черрі розрізати навпіл. Часник очистіть і дрібно порубаєте.

22


3. Розігрійте оливкову олію у великій сковороді. Додайте картоплю, анчоуси і маслини, смажте, часто помішуючи, 5 хв.

33


4. Коли картопля підрум'яниться, додайте в сковороду часник і помідори, влийте бальзамічний оцет, поперчіть і при необхідності посоліть. Готуйте 2 хв. і зніміть сковороду з вогню. Перекладіть салат на блюдо і подавайте теплим.

44



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок