Салат з кавуна



Салат з кавуна


Інгредієнти:
Пів кавуна,
Бринза - 150 г.,
Олія оливкова - 1 ст.л.,

Оцет яблучний - 1 ст.л.
М'ята, салат - пучок.
Перець чорний.

Спосіб приготування:
М'якоть, обов'язково стиглого і солодкого кавуна, порізати середненькими кубиками, десь два на два см. Ставимо м'якоть на годину в холодильник.

 

фото 1фото 1

 

На широке блюдо розкласти спочатку трохи вимитого листя салату, потім холодні шматочки кавуна. А потім - невеликі шматочки бринзи і дрібно посічену м'яту. Змішати масло з оцтом і полити салат, а зверху поперчити.

 

фото 2фото 2

 

Салат готовий. Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок