Млинцевий салат



Млинцевий салат


Інгредієнти:
1 шт. - куряче філе,
2-3 шт. - яйця,
1 шт. - цибулина,
1 пучок - листя салату,
пів склянки - майонез,
3 ст.л. - оцет,
10 шт. - оливки для прикраси.

Спосіб приготування:
Відварити вимите філе у воді з додаванням, для аромату, листя лаврушки і перцю, посоливши.

Очищену від лушпиння головку цибулі порізати на тонесенькі півкільця і замочити їх у слабому оцтовому розчині (3 ст. л. оцту на 100 г. води). Маринуватися порізана цибуля буде сорок хвилин.

фото1



Приготувати яєчні млинці. Для цього добре збити яйця, додати в яєчну суміш зовсім трошечки солі і пів ч.л. олії та обсмажити з двох сторін.

Звернути вже холодними млинці в один рулетик і нарізати смужечками, бажано тоненькими.

фото2



Салатний лист тежнарізати на тонкі, красиві смужки.

фото3фото3



Розібрати на волокна холодне, відварене філе і скласти у глибоку посудину. Туди ж додати цибулю, нарізку з млинців та смужечки салату.

фото4фото4



Заправити салат майонезом і без фанатизму, але гарненько перемішати. Викласти в салатник і прикрасити за бажанням оливками.

фото5фото5

Смачного!



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок