Салат з куркою і корейською морквою



Салат з куркою і корейською морквою


Інгредієнти:
2 шт. середній курячих філе,
2 свіжих огірка середнього розміру,
350-400 гр. дрібненьких шампіньйонів,
200 гр. гострої корейської моркви,
200 гр. майонезу,
сіль, перець, лавровий лист.

Спосіб приготування:
Відварити в підсоленій воді, з додаванням духмяного перецю і лаврового листя, вимочене куряче філе.
Порізати філе соломкою чи кубиками, як більше Вам подобається.

фото1



Обсмажити до готовності гриби, довести до смаку присоливши.

фото2



Порізати і вимиті та обсушені огірки.

фото3



Змішати приготовлені продукти з корейською морквою та заправити його майонезом.

фото4



фото5



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок