М'ясний салат



М'ясний салат


Інгредієнти:
М'ясо (куряче, свинина, ін.) - 200 г.,
Рослинна олія - 50 мл.,
Морква - 2 шт.,
Горіхи волоські - 50 г.,
Яйце - 3 шт.,
Буряк - 2 шт.,
Сир твердий - 100 г.,
Часник - 2 зуб.,
Майонез - 100-150 мл.,
Сіль.

Спосіб приготування:
Відварити вкруту яйця, це займе не менше десяти хвилин.
Яйця залити холодною водою, посолити, щоб не лопнули, довести до кипіння і варити 10 хвилин. 
Відварити моркву і буряк окремо. В моркву додати сіль і щіпку цукру, а в буряк – столову ложку цукру.
В олії обсмажити нарізане кубиками м'ясо, додати водички і протушити, щоб воно стало м’якеньким. Остудити.

11



Тепер збираємо салат шарами, кожен перемазуючи майонезом.
Першим шаром буде м'ясо.

22



Потім зверху натертий на крупній тертці сир.

33



Слідом - яйця, подрібнені на крупній тертці.

44



І знову зверху - моркву на тертці.

55



Поверх моркви - буряк натертий  на крупній тертці.

66



Злегка обсмажити на сухій сковороді горіхи та потерти на крихту.
Вони і будуть останнім шаром салату.

77



Сховати в холодильник до подачі до столу.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок