Салат з чорносливом



Салат з чорносливом


Інгредієнти:
Варені вкруту яйця - 5 шт.,
Сир твердих сортів - 250 г.,
Горіхи - 50 г.,
Почка крабових паличок - 400 г.,
Вершкове масло (охолоджене) - 50 г.,
Чорнослив без кісточок - 1 склянка,
Майонез.

Спосіб приготування:
Розпарити чорнослив та нафарширувати горіхами.

Салат з чорносливом



Яйця круто відварити, обережно натерти на тертці.

Сир, крабові палички та масло з морозилки натерти також на крупній тертці.

Складати салат шарами:

Спочатку - 2 яйця.

Салат з чорносливом



Потім - половину натертих крабових паличок.
Зверху - майонез.

Салат з чорносливом



Потім - половину натертого сиру.
На сир - половину охолодженого масла.
Зверху - весь чорнослив з горішками.

Салат з чорносливом



Знову - залишки крабових паличок.
Покрити - майонезом.
Знову - залишки сиру та масла.

Салат з чорносливом



І останнім шаром - яйця.
Залишити в холоді на 30-40 хвилин, нехай просочиться.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок