Салат з яловичиною



Салат з яловичиною


Інгредієнти:
5 круто зварених яєць,
200 г відвареної яловичини,
100 г салатної цибулі,
3 ст.л. оцту (краще яблучного),
150 г твердого сиру,
майонез,
сіль.


Спосіб приготування:
Яйця відварити круто. Охолодити, потім очистити та обережно натерти на тертці.
Цибулю очистити, посікти тоненькими смужками.
Покласти в ємність, полити оцтом додавши в нього води 1/2. Залишити щоб вона замаринувалася на 20 хвилин.
Яловичину розібрати на волокна як можна дрібніше.
Сир обережно потерти на тертці.

На велику тарілку викласти мариновану цибулю (без рідини). Полити майонезом.

Салат з яловичиною



Зверху викласти яловичину, злегка посолити, здобрити майонезом.

Салат з яловичиною



Зверху викласти яйця, трохи посолити, полити майонезом.

Салат з яловичиною



Верхнім шаром рівномірно викласти сир, не забути засипати з боків теж.

Салат з яловичиною



Поставити салат в холодне місце на годину для просочення.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок