Салат зі шпротами



Салат зі шпротами


Інгредієнти:
Шпроти - 200 грамів,
Картопля - 3 штуки,
Цибуля ріпчаста - 1 штука,
Морква - 1 штука,
Яйця курячі - 3 штуки,
Сир ковбасний плавлений - 150 грамів,
Майонез - 250 грамів,
Олія соняшникова - 2 столові ложки.

Спосіб приготування:
Відварити картоплю, моркву і яйця.

Обсмажити цибулю на середньому вогні приблизно п'ять хвилин, періодично перемішуючи, щоб вона не підгоріла, а лише злегка підрум'янилась. Зняти цибулю з вогню і залишити охолоджуватися.

Салат зі шпротами



Шпроти добре розім'яти виделкою.

Салат зі шпротами



Остиглу картоплю і моркву очистити від шкірки. Та натерти на крупній тертці.

Також натерти на крупній тертці ковбасний сир.

Взяти велику плоску тарілку і викласти на неї по черзі всі шари:

На дно - натерту картоплю і зверху змастити майонезом.

Салат зі шпротами



На картоплю - розім'яті шпроти і знову майонез.

Салат зі шпротами



На шпроти викласти обсмажену цибулю, але її майонезом не покривати.

Салат зі шпротами



Зверху на цибулю - шар моркви і знову змастити майонезом.

Салат зі шпротами



Наступним шаром - натертий ковбасний сир.

Салат зі шпротами



Ковбасний сир змастити майонезом, а поверх майонезу натерти на крупній тертці яйця.

Салат зі шпротами



Салат потрібно зверху прикрасити зеленню, оливками, маслинами.

Салат зі шпротами



Поставити салат в холодильник на пару годин для просочення.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок