Пиріжки з рисом



Пиріжки з рисом


Пиріжки з рисом, вони дуже смачні - тому що в них є секрет. І я від нього просто в захваті!

Тісто:
- півсклянки молока,
- 2 склянки борошна,
- 1 їдальня ложка цукру,
- 50 грамів вершкового масла,
- 2 яйця,
- пакетик сухих дріжджів,
- щіпка солі.

Начинка:
- 1 склянку рису,
- 5 яєць,
- 2 цибулини,
- 1 банку кукурудзи,
- сіль і перець.

Кукурудза - це і є той невеликий секрет, який класичне поєднання рису і яєць робить соковитим і яскравим.

Як приготувати пиріжки з рисом.


Приготуємо опару. Для цього тепле молоко змішаємо з цукром, сіллю, дріжджами і половиною склянки борошна. Залишимо в теплому місці на півгодини.

11


І займемося начинкою. Рис відваримо до готовності. Яйця зваримо круто. Цибулю подрібнити і обсмажимо до готовності на рослинній олії. Підготовлені інгредієнти змішаємо з кукурудзою (рідину зіллємо), посолити і поперчити за смаком.

22


До опари додамо розтоплене вершкове масло, яйця і півтори склянки борошна, що залишилося. Місимо тісто і залишимо підходити ще на годину.

33


З тіста, що піднялося, сформувати невеликі коржі, викладемо на них начинку, сформувати пиріжки і обсмажимо їх у великій кількості рослинного масла.

44


Пиріжки готові! Це відмінне доповнення до супу або бульйону як в гарячому, так і в холодному вигляді.

55


А якщо у вас, як і у мене, залишилася начинка, її легко можна перетворити в салатик. Просто додайте подрібнені крабові палички і свіжий огірок і заправте майонезом.

Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок