Пиріжки з калиною



Пиріжки з калиною


Для тіста:
Борошно вищого гатунку – 1 кг.,
Дріжджі – 25 г.,
Цукор - 2 ст. л.,
Масло вершкове(розм'якшене) - 1 ст.л.,
Сіль - 1 ч.л.

Для начинки:
Калина - 1 кг.,
Вода - 400 мл.,
Цукор - 1 склянка.

Для смаження:
Масло рослинне - 60 мл.

Як приготувати пиріжки з калиною.

Спочатку приготуємо калинову начинку: калину перебрати, промити, викласти в чашу мультиварки, залити водою. Закрити кришку і виставити режим "ВИПІЧКА" не менше ніжна 1 годину.

фото 1фото 1



Після сигналу, додати цукор і перемішати, начинка готова.

фото 2фото 2



Готуємо дріжджове тісто: В 0,5 л теплої води розчинити сіль. Змішати борошно, цукор, дріжджі, додати воду з сіллю, вершкове масло. Замісити тісто.

фото 3фото 3



Залишити в мультиварці на режимі "ЙОГУРТ" на 1 годину.

фото 4фото 4



Тісто обім'яти, скрутити в джгут, розрізати на невеликі диски, розкачати завтовшки 0,5 см, Покласти на них начинку з калини і защипнути края.

фото 5фото 5



фото 6фото 6



У чашу мультиварки налити рослинне масло. Виставити режим " ПІДСМАЖУВАННЯ" . Як тільки олія нагріється - викласти пиріжки і смажити з обох боків до чудової рум'яної скоринки.

фото 7фото 7



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок