Швидкий яблучний пиріг



Швидкий яблучний пиріг


Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 1 склянка;
Крупа манна - 1 склянка;
Розпушувач - 2 ч.л.;
Ванільний цукор - 1 пакет;
Цукор - 1 склянка;
Масло вершкове (підморожене) - 150 г;
Яблуко (середнє) - 5 шт.

Спосіб приготування:
Змішати цукор з манною крупою, додати борошно і розпушувач тіста, як слід перемішати суху суміш.

Швидкий яблучний пиріг



Яблука очистити,натерти на крупній тертці.

Швидкий яблучний пиріг



Форму застелити папером для випічки. Насипати третю частину сухої суміші.

Швидкий яблучний пиріг



Потім викласти половину яблук.

Швидкий яблучний пиріг



Засипати половиною, що залишилася сухої суміші.

Швидкий яблучний пиріг



Викласти залишилися яблука і засипати сухою сумішшю. Свеху засипати натертим на крупній тертці вершковим маслом.

Швидкий яблучний пиріг



Поставити в добре розігріту до 180 градусів духовку, випікати 40-45 хвилин. Вийняти готовій пигіг з духовки, дати охолонути у формі, потім за папір вийняти з форми.

Швидкий яблучний пиріг



Порізати на невеликі шматки.

Швидкий яблучний пиріг



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок