Шарлотка з яблуками



Шарлотка з яблуками


Інгредієнти:
Яблука«семеренко» - 1 кг.
Борошно - 2 склянки.
Яйця - 8 шт.
Ванілін - 2 гр..
Цукор - 2 склянки.
Рослинна олія - 1 ч.л.

Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо тісто. Яйця розіб'ємо в глибокий посуд, перемішаємо. Додамо в суміш цукор та ванілін.
Збиваємо яйця з цуком міксером. Доти, поки не одержимо густу і щільну піну, практично білосніжного кольору. Цукор у нас повинен повністю розчинитися.

Шарлотка з яблуками



Додаємо просіяне борошно. Міксером розмішуємо тісто, до отримання гладкої однорідної маси.

Шарлотка з яблуками



Яблука очистити від шкірки та серединок. Порізати на тонкі скибочки.

Шарлотка з яблуками



Форму змастити олією та обсипати борошном.

Шарлотка з яблуками



Половину нарізаних яблук викласти на дні форми в один шар. Та відразу ж обережно залити яблука рідким тістом.

Шарлотка з яблуками



Шарлотка з яблуками



Поверх на тісто обережно викласти і другу половину нарізаних яблук. І знову залити залишком тіста. Зверху можна також прикрасити яблуками.

Шарлотка з яблуками



Шарлотка з яблуками



Поставити форму з пирогом в підігріту до 180-190 градусів духовку.
Печемо поки верх щарлотки добре не підрум'яниться. Традиційно час випікання близько години.

Шарлотка з яблуками



Після випікання форму вийняти з духовки, нехай охолоне. Розрізати порційно на шматочки.

Шарлотка з яблуками



Смачного!




Розіслати в соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть "Кулінарія" без кавичок
Відповідь: