Пиріг з рисом і куркою



Пиріг з рисом і куркою


Зараз я розповім вам як в домашніх умовах можна швидко приготувати смачний і ароматний пиріг з рисом і куркою.

Інгредієнти:
склянка рису – 100 г;
куряче філе - 600 г;
готове листкове тісто - 500 г;
вершкове масло - 1 шматочок.

Готуємо пиріг з куркою і рисом.


Для початку варто взяти невелику миску і висипати туди весь рис зі склянки. Промити, як слід, і приступити до наступного кроку.

11


Поставити сковороду на плиту на невеликий вогонь і кинути туди шматочок вершкового масла, воно повинно розтопитися. Згодом воно вбереться в рис, що додасть йому чудовий аромат.

22


Викласти вже промитий рис в сковороду з розтопленим маслом і почати перемішувати. Спочатку треба обсмажити рис, а після поставити варити його в курячому бульйоні.

33


Далі беремо нашу курочку і починаємо різати філе на маленькі шматочки, щоб їх розмір не перевищував двох сантиметрів.

44


Згодом нарізані шматочки курячого філе треба покласти в сковороду з рисом, заздалегідь просоченим топленим маслом і почати перемішувати вміст. Там же зварений рис! Вам пощастило в тому, що у вас вже є готове листкове тісто, так як це дозволить скоротити купу часу. Для початку його потрібно розморозити. Коли воно стане м'яким, слід поділити його на два пласта. Щоб було зрозуміліше, одна частина пласта буде нижньою частиною пирога, а друга верхньою.

55


Дістаємо із шафи форму для запікання. Тепер слід покласти на дно дека одну із заздалегідь приготовлених частин готового листкового тіста і розтягнути тісто так, щоб воно заходило за його краї на сантиметр. Таке розтягування згодом дозволить з'єднати нижню частину листкового тіста з верхньою. Після треба взяти нашу начинку і рівномірно викласти її на дно.

66


Залишається накрити все наше диво другою частиною листкового тіста і з'єднати обидва пласта тіста по краях. Тепер трохи креативу!

77


Ножем вирізаємо маленький квадратик у центрі пирога. Це робиться для того, щоб при запіканні звідти виходив зайвий пар.

88


Все готово для відправлення нашого пирога в духовку.

99


Беремо наш пиріг і залишаємо його в духовці 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

1010


Дістаємо з духовки наш ароматний пиріг і ласкаво просимо до столу!

1111


Гарненько нарізати пиріг трикутними шматочками, щоб вистачило усім!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок