Вишневий пиріг



Вишневий пиріг


Вишневий пиріг готувати якось не по сезону, скажуть деякі з вас, але решта приєднаються до мене і приготують для своїх рідних смачний і ароматний пиріг. І не важливо, що на вулиці пізня осінь. Як це можливо? Треба лише мати під рукою трохи замороженої вишні.

І ось ця холодна пора настала і тепер я можу з морозилки брати ягоди, які приховала для своєї сім'ї. Думаю, не тільки одна я заморожувала на зиму ягоди. Якщо у вас є стаканчик цих або будь-яких інших ягід, пропоную разом зі мною приготувати смачний пиріг.

Інгредієнти:
5-6 сухарів;
5 яєць;
100 г молока;
цукор за смаком;
1 склянка вишень;
2 ст. л. вершкового масла;
2-3 ст. л. манки для присипки форми;
цукрова пудра.

Приготування вишневого пирога.


У тарілку розбиваємо яйця.

11


До них додаємо цукор.

22


Цю солодку масу перемішуємо.

33


Заливаємо молоко і знову злегка перемішуємо до однорідності.

44


Форму змащуємо маслом і присипаємо манкою.

55


Сухарики ламаємо на шматочки і викладаємо у форму.

66


Присипаємо сухарики вишнями без кісточок.

77


Знову викладаємо сухарі і знову їх присипаємо ягодами.

88


Заливаємо пиріг яєчною масою з молочком.

99


Відправляємо форму в духовку, де готуємо вишневий пиріг до готовності.

1010


Готовий пиріг повинен бути повненьким, але ніжним всередині. Зверху повинна вийти скоринка із сухих солодких сухариків.

1111


Присипаємо пиріг цукровою пудрою і подаємо до столу в теплому вигляді або після повного остигання.

1212


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок