Шоколадна ватрушка



Шоколадна ватрушка


Інгредієнти:
Сметана - 200 г,
Борошно - 160 г,
Творог домашній - 500 г,
Яйця в тісто - 2 шт.,
Яйця в начинку - 3 шт.,
Цукор в начинку - 100 г,
Цукор в тісто - 150 г,
Масло - 50 г,
Какао - 2 ст.л.,
Сода - пів ч.л.
Сіль - щіпка,
Манка - 30 г,
Цукор ванільний - пакетик.

Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо тісто. Збиваємо 2 йця з цукром і сіллю, додаємо в масу сметану та м'яке масло. Перемішуємо все.

11



2



Додаємо просіяне борошно з содою та какао. Вимішуємо тісто, воно вийде як густа сметана.
Потім приготуємо начинку. Сир вимішуємо з яйцями, та додаємо цукор, ванільку, манку, тазнову добре вимішуємо.

33



44



Начинку добре збити до однорідності блендером.
Застелити форму фольгою. Викласти спочатку тісто, а в центр викласти творожну начинку.

55



Поставити форму у холодну духовку, виставити 190 градусів та 45 хвилин.

66



Після цього часу вийняти та охолодити ваткушку.
Прикрасити.

77



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок