Відкрити категорії

Шоколадна ватрушка


Шоколадна ватрушка


Інгредієнти:
Сметана - 200 г,
Борошно - 160 г,
Творог домашній - 500 г,
Яйця в тісто - 2 шт.,
Яйця в начинку - 3 шт.,
Цукор в начинку - 100 г,
Цукор в тісто - 150 г,
Масло - 50 г,
Какао - 2 ст.л.,
Сода - пів ч.л.
Сіль - щіпка,
Манка - 30 г,
Цукор ванільний - пакетик.

Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо тісто. Збиваємо 2 йця з цукром і сіллю, додаємо в масу сметану та м'яке масло. Перемішуємо все.

11



2

Рекламний блок

Додаємо просіяне борошно з содою та какао. Вимішуємо тісто, воно вийде як густа сметана.
Потім приготуємо начинку. Сир вимішуємо з яйцями, та додаємо цукор, ванільку, манку, тазнову добре вимішуємо.

33



44



Начинку добре збити до однорідності блендером.
Застелити форму фольгою. Викласти спочатку тісто, а в центр викласти творожну начинку.

55



Поставити форму у холодну духовку, виставити 190 градусів та 45 хвилин.

66



Після цього часу вийняти та охолодити ваткушку.
Прикрасити.

77



Смачного!

Рекламний блок
Шоколадна ватрушка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com