Простий морквяний торт



Простий морквяний торт


Інгредієнти:
Морква - 3-4 шт.,
Борошно пшеничне - 1 склянка,
Цукровий пісок - 1 склянка,
Яйця курячі - 3 шт.,
Сода харчова - 1 ч. л.,
Сметана 20-25% - 500 г.

Спосіб приготування:
Цей торт дуже дешевий, смачний, доступний і простий.
Першим ділом для приготування тіста я збиваю яйця з цукром в пишну піну, почасти від цього залежить яким високим вийде корж.

11



Ось так виглядають збиті яйця з цукром. Часу на збивання у мене йде приблизно 5-7 хвилин.

2



Попередньо натерту на дрібній тертці моркву, віджимають і втрамбовую в склянку.

3



Розмішую віночком до однорідної маси.

4



Додаю борошно, розмішую щоб не було грудочок.

55



Додаю гашену соду, і наше тісто готове.

6



Беру роз'ємну форму, змащую краплею олії і викладаю все тісто разом.

77



У попередньо розігріту до 180 градусів духовку ставлю форму приблизно на 30 хвилин. Як піде запах готового тіста, проколюю серидину коржа зубочисткою, якщо на неї нічого не залишається, витягаю форму з готовим бісквітом.

8



Ось такий гарний засмаглий бісквіт вийшов.
Даю бісквіту охолонути, інакше його буде важко різати. Потім ріжу ножем корж на три тонкі частини.

99



Далі йде приготування сметанного крему.
Для цього беру пачку 500 грам, жирної сметани, охолоджую її в холодильнику, викладаю в миску для збивання і додаю 2 столові ложки цукру.
Якщо додати більше цукру, то сметанний крем може стати рідким.

1010



У готовий крем можна додати лимонного соку, але це для любителів кисленького.
Потім змащую всі коржі сметанним кремом.

1111



Залишаю торт на столі для просочення коржів кремом приблизно на годину.

Хочеться додати, що такий торт не містить нічого шкідливого (підсилювач, ароматизатори, барвники, емульгатори), тому його можна давати навіть маленьким дітям.

Ось така краса вийшла.

12



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок