Відкрити категорії
Окрошка на квасі

Окрошка на квасі


Спекотне літо - саме час для того, щоб приготувати смачну прохолодну окрошку. Адже окрошка і насичує нас і охолоджує. Окрошка на квасі - це справжня палочка-виручалочка в літню спеку!

- Переглянути -
Переглядів: 2930   |  Коментарів 0
Зелений борщ з щавлем

Зелений борщ з щавлем


На прилавках ринків і супермаркетів з'явилася одна з перших весняних корисних трав - щавель, і можна сміливо варити борщ зелений. Головною перевагою щавлю є делікатна кислинка, яка в поєднанні з м'ясним бульйоном і овочами додасть борщу приємний, вишуканий смак.

- Переглянути -
Переглядів: 4038   |  Коментарів 0
Окрошка

Окрошка


Влітку, коли жарко, зовсім не хочеться їсти важкої їжі. І тут на допомогу приходить таке блюдо, як холодненька окрошка. Його назва походить від слова «кришити». Окрошка - це дрібно нарізані свіжі овочі, залиті холодною рідиною. Традиційною основою окрошки вважається квас, хоча в старовину її заливали огірковим або капустяним розсолом. Сьогодні для окрошки використовують кисле молоко, кефір, йогурт, мінеральну воду і навіть пиво. Для літа окрошка - ідеальне рішення: по-перше, вона чудово освіжає в жаркий день, по-друге, її не треба варити, тому в овочах зберігаються вітаміни.

- Переглянути -
Переглядів: 5290   |  Коментарів 0
Післяноворічний ранковий суп

Післяноворічний ранковий суп


Інгредієнти:
Вода чиста питна - 2, 5 літра.
Курячого філе - 500 грам.
Яйця курячі - 5 штук.
Цибуля ріпчаста - 2 головки середнього розміру.
Морква - 1 велика.
Сіль кухонна - 1 щіпка.
Перець мелений чорний - за своїм смаком.
Рослинна олія - 2-3 столові ложки.

- Переглянути -
Переглядів: 6344   |  Коментарів 0
Борщ пісний

Борщ пісний


Інгредієнти:
Квасоля суха 1 ст.
Цибуля велика 1 шт.
Морковка середня 1 шт.
Буряк середный 1 шт.
Білокачанна капуста 200 г
Картопля середня 3 шт.
Перець духмяний та чорний мелений 1 дрібка
Томатна заправка або паста
Лавровий лист 2 шт.
Сіль
Олія 2 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 7596   |  Коментарів 0
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Контакти: wagcooking@gmail.com