Відкрити категорії

Солянка збірна м'ясна з пампушками


Солянка збірна м'ясна з пампушками


Інгредієнти:
Продукти (на 6 порцій)
Яловичина на кістці - 500 г
Напівкопчена ковбаса - 150 г
Напівкопчені сосиски - 2 шт.
Грудинка - 150 г
Картопля - 5-6 шт.
Цибуля - 1 головка (+ половина для бульйону)
Морква - 0,5 шт. (+ половина для бульйону)
Помідори - 3 шт.
Томатна паста - 1 ст. л.
Огірки солоні - 4 невеликих.
Пампушки:
Борошно пшеничне - 2 склянки.
Борошно цільна - 0,5 склянки.
Сіль - 3 щіпки
Олія - ​​3 ст.л.
Дріжджі - 2,5 ч.л.
Вода - 1 стакан.
Пропитка для пампушок:

Рекламний блок
Масло рослинне - 100 мл.
Часник - 3-4 зубки.
Кріп - за смаком.

Приготування.
1. Як приготувати солянку збірну м'ясну:
Яловичину на кістки заливаємо холодною водою (2,5 літра) і ставимо на вогонь.

2. Тим часом розрізаємо навпіл поперек головку цибулі, і кладемо зрізом вниз на суху гарячу сковороду, туди ж очищену моркву, і обвуглюємо їх (додамо нашому бульйону пікантний присмак багаття і гарний колір).

3. Коли вода почне закипати, відразу ж починаємо знімати піну спеціальною ложкою. Далі додаємо наші обвуглені овочі, робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою не до кінця, і забуваємо про бульйон приблизно на 2 години. В кінці посолити.

4. Робимо тісто: пшеничне борошно змішуємо з цільної (цільна тут не принципова). Робимо лунку в центрі, солимо, додаємо дріжджі, дрібку цукру, олія, вливаємо теплу воду. Замішуємо тісто, ставимо підходити, накривши рушником, хвилин на 40.

5. Далі розгортаємо джгут, ріжемо його на 6 частин. З кожної ліпимо кульку, укладаємо ромашкою в посуд для запікання, залишаємо хвилин на 20 підійти.

6. Перед духовкою змащуємо кульки просоченням і випікаємо 30 хвилин при 190 градусах, змащуючи просоченням в процесі (я 5 разів змастив за час випікання).

7. Поки тісто підходило, ми продовжуємо займатися солянкою. Картоплю ріжемо кубиком, обсмажуємо на максимальному вогні на мінімальній кількості олії до рум'янцю, відкладаємо в каструлю.

8. На тій же сковороді обсмажуємо цибулю, моркву, копченості (напівкопчена ковбаса двох сортів, напівкопчені сосиски, грудинка).

9. Далі додаємо помідори, порізані кубиком, без шкірки, томат-пасту. Далі дрібно рубаний солоний огірок. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин і додаємо це все в каструлю з картоплею.

10. Туди ж виливаємо бульйон і на повільному вогні варимо збірну солянку м'ясну 20 хвилин.

11. Далі наливаємо по тарілках, ріжемо в кожну оливки за смаком, лимон за бажанням, зелень петрушки, додаємо сметану і поїдаємо з пампушками.

Смачного!

Рекламний блок
Солянка збірна м'ясна з пампушками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com