Відкрити категорії

Огірково-вершковий суп з грінками


Огірково-вершковий суп з грінками


Інгредієнти:
1 цибулина
1 середній свіжий салатовий огірок
по пучку петрушки, кропу, зеленої цибулі

Рекламний блок
1 ст.л. вершкового масла / маргарину
0,5 л яловичого або овочевого бульйону
150 гр вершкового сиру з прованськими травками
сіль, перець
тостерний хліб для грінок

Приготування:
Цибулю почистити і дрібно порізати. Огірок почистити, розрізати навпіл, видалити ложкою середину і порізати часточками. Зелень вимити і крупно порізати, отствів пару гілочок кропу для прикраси.

У каструльці розігріти масло / маргарин і обсмажити трохи цибулю, додати огірок і посмажити 1-2 хвилини. Потім влити до овочів бульйон, дати закипіти, зменшити вогонь на середній і проварити суп хвилин 5 хв. Потім додати зелень і сир і постійно помішуючи дати сиру повністю розчинитися, зняти з вогню і пропюріровать.

Перевірте суп на сіль і перець.

Тостерний хліб порізати кубиками і обсмажити на сухій сковороді.

Суп розлити по тарілках, викласти грінки і прикрасити гілочкою кропу (кому не шкода калорій, пропоную збити 100 мл вершків в піну і розподілити з грінками по тарілочках).

Рекламний блок
Огірково-вершковий суп з грінками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: rukodelierukami@yandex.ua