Відкрити категорії

Томатний суп з печерицями і квасолею


Томатний суп з печерицями і квасолею


Інгредієнти:
М'ясний бульйон - 2 л
Квасоля (суха) - 100г
Шампіньйони - 200г
Морква - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Вермішель - 80-100г

Рекламний блок
Томатна паста - 4-5 ст. л.
Часник - 3 часточки
Чорний перець горошком - 4-5 шт.
Лавровий лист - 3 шт.
Приправа Вегетта - 1 ст. л.
Мускатний горіх і перець чилі (мелений) - по два пучки
Сіль, олія для смаження, зелень петрушки

Приготування:
Квасолю замочити на ніч у холодній воді.

Цибулю очистити, дрібно нарізати, моркву вимити, очистити, ще раз промити і натерти на крупній тертці або порізати кубиками. Часник очистити і пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Петрушку вимити, обсушити, дрібно нарізати. Печериці нарізати тонкими скибочками.

З квасолі злити воду, промити і відварити в бульйоні до готовності. Цибулю і моркву обсмажити на рослинному маслі 7 хвилин, додати шампіньйони і смажити ще 4-5 хвилин.

Обсмажені овочі та печериці додати в каструлю, посолити, додати перець горошком і лавровий лист, перемішати і варити при слабкому кипінні 7-10 хвилин, додати вермішель, часник, томатну пасту, Вегетта, мускатний горіх і перець чилі, перемішати і варити ще 5 хвилин. Додати в суп зелень петрушки і дати настоятися під кришкою 5 хвилин.

Смачного!

Рекламний блок
Томатний суп з печерицями і квасолею


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com