Суп з фрикадельками і рисом



Суп з фрикадельками і рисом


Сьогодні я варила суп моїй сім’ї. І так, суп нам сподобався, такий смачний, не дуже мудрий, я б навіть сказала класичний суп.

Інгредієнти:
— велика куряча грудка;
— близько 200 г фаршу, теж курячого;
— 3 столові ложки манки;
— 1,5 цибулини;
— 1 велика морква;
— 0,5 склянки рису;
— 5-6 картоплин;
— 2 зубчики часнику;
— лавровий лист;
— сіль, перець за смаком.

Приготування супу.


Суп я вирішила варити в якості побічного продукту. Так, ось так несподівано. Мені потрібна була варена грудка, з неї виходить непоганий бульйон. Відповідно грудку я помила і прибрала шкіру. Суп я варю на другому бульйоні, тому перший злила, а ось у другий додала половинку цибулини і лавровий лист, нехай варяться.

11


Тим часом фарш змішала з манкою.

22


Другий з половинкою цибулини.

33


Все збила блендером і залишила, щоб манка трохи набрякли. Зауважте, яйце не додавала. Останню, третю, половинку цибулини порізала.

44


Морквину потерла на крупній тертці.

55


Бульйон зварився. Додала до нього картоплю.

66


Хвилин через 10 цибулю.

77


З морквиною.

88


Промитий рис.

99


Нехай варяться. З підготовленого фаршу мокрими руками скачати кульки-фрикадельки.

1010


По одній кинула їх у суп, який кипів.

1111


Посолила.

1212


Подивилася на суп, вирішила, що томатної пасти йому не вистачає, кинула пасту (так-так, це сердечко у мене в руці – заморожена паста).

1313


За 5 хвилин до готовності часник дрібно порізала.

1414


Кинула його в каструлю.

1515


Поперчила.

1616


Вирішила, що не вистачає чогось ще. У ролі «чогось ще» сьогодні виступив сушений базилік.

1717


Накрила кришкою і через 5 хвилин вимкнула. Ще хвилин 20 дала настоятися.

1818


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок