Суп з морської капусти



Суп з морської капусти


Я дуже люблю морську капусту. Люблю в салатах, з майонезом, морквою і крабовими паличками. Але недавно мені на очі попався рецепт супу з морської капусти. Звичайно, суп я відразу ж приготувала, а результатом поділюся з вами.

Скажу відразу, що смак цього супу особливий - морський. Крім капусти я ще додала крабові палички, щоб повністю задовольнити свої морські пристрасті. Де і яку капусту купити - вам вирішувати, головне - ви повинні її любити, а все інше - справа техніки, вірніше - кулінарії.

Інгредієнти:
- картопля - 2-3 шт.;
- цибуля - 1 шт.;
- морква - 1 шт.;
- рис - 1/4 склянки;
- морська капуста - 300 г;
- яйце - 3 шт.;
- крабові палички - 3-4 шт.;
- сіль, спеції.

Як приготувати суп з морської капусти.


Поставимо воду на вогонь. Почнемо з очищення картоплі. Чищену картоплю нарізаємо невеликими кубиками.

11


Цибулю і моркву готуємо для смаження.

22


Рис промиваємо до прозорої води. Коли закипить вода, висипаємо рис, картоплю. Солимо за смаком, варимо 20 хвилин на повільному вогні. Цибулю і моркву обсмажуємо на сковороді на соняшниковій олії.

33


Відварюємо яйця. Ними ми будемо заправляти готовий суп.

44


Коли картопля з рисом звариться, вводимо засмажку з цибулі і моркви, доводимо суп до смаку, додаємо спеції. Тримаємо на вогні 5 хвилин.

55


Тим часом дрібно нарізаємо крабові палички і яйця.

66


Морську капусту кладемо в суп за хвилину до виключення. Даємо супу настоятися 10 хвилин із закритою кришкою. Перед подачею в кожну тарілку насипаємо подрібнені яйця і крабові палички. Пригощайтеся, суп готовий! Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок