Гарбузове печиво



Гарбузове печиво


Я дуже люблю гарбуз. Він нейтральний за смаком і чудово доповнює як солоні, так і солодкі страви. У випічці він взагалі неперевершений!Г дає готовому виробу красивий колір, приємний аромат і безліч вітамінів і мінералів.

Загалом, якщо ви такий же любитель гарбуза, як і я, це печиво вам сподобається!

Інгредієнти:
гарбуз – 300 г (очищеного сирого продукту);
масло вершкове – 100 г;
борошно пшеничне – 200 г;
цукор – 100 г (можна взяти трохи менше);
розпушувач – 1/2 ч. л. (у мене сода, оцет);
ванільний цукор або кориця за смаком.

Як приготувати гарбузове печиво.


Шматочок гарбуза нарізаємо кубиками.

11


Відварюємо на пару або тушкуємо під кришкою до готовності протягом 10 хвилин. Всю рідину зливаємо.

22


Робимо з гарбуза пюре за допомогою блендера.

33


Кладемо в ємність м'яке вершкове масло, яке попередньо залишили на годинку при кімнатній температурі або злегка прогріти в духовці.

44


Додаємо борошно.

55


Гарненько перетираємо борошно з маслом рукою.

66


Додаємо до отриманої маси гарбузове пюре, цукор і корицю або ванільний цукор.

77


Додаємо розпушувач.

88


Перемішуємо масу ложкою.

99


Викладаємо її ложкою на деко. Моє деко застелене пекарським папером і додатково змазано рослинним маслом.

1010


Викласти масу я вирішила з допомогою кондитерського мішка, але даремно. Маса занадто рідка і не тримає форму. Можна зверху покласти яку-небудь одну ягідку, тоді у вас навіть вийде міні-тістечко. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.

1111


Ось і все, смачне, ароматне гарбузове печиво готово!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок