Горіхове печиво



Горіхове печиво


Для своїх вирішила спекти печиво, але не просте, а горіхове. Запах на кухні витав запаморочливий!

Не знаю, позначилася чи тут те, що я на дієті, але сусідка на запах зайшла позичити цукру, який нібито у неї закінчився. Пригостила печеням і її, чому вона дуже зраділа.

Мої домашні теж з задоволенням їли випічку і намагалися не подавати виду, що вони дуже задоволені, щоб мені не хотілося. А я, зізнаюся чесно, з'їла половинку печива, так як не змогла встояти.

Інгредієнти:
- 1 склянка майонезу;
- 1 склянка горіхів;
- 1 яйце;
- неповний стакан цукру;
- 150 г шоколадної ковбаски;
- 50 г вершкового масла;
- 1 ч. л. розпушувача тіста;
- борошна скільки візьме тісто.

Як приготувати горіхове печиво.


У борошно додаємо майонез.

11


Додаємо горіхи (можна брати будь-які, у мене волоські).

22


Додаємо шоколадну ковбаску і вершкове масло.

33


Додаємо яйце і цукор.

44


Додавши в розпушувач тіста борошно, замішуємо тісто. Воно повинно бути достатньо пластичним, щоб працювати з ним.

55


Розкачуємо тісто качалкою до товщини 1 см і вирізаємо склянкою кружечки. Викладаємо їх на деко, який вкриваємо папером для випічки.

66


Випікаємо печеня в духовці при температурі 160 градусів до легкого золотистого кольору (близько 290 хвилин). Готову випічку охолоджуємо і подаємо до столу. Прекрасним доповненням до печеня буде какао, чай, кава або сік.

Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок