Імбирне печиво



Імбирне печиво


Імбирне печиво легке в приготуванні і пряне на смак. Веселе та смачне імбирне печиво обожнюють діти. Коли в Європі починають готуватися до Різдва, будь-яка поважаюча себе господиня прагне власноруч приготувати імбирне різдвяне печиво. А на новорічний стіл також прийнято ставити новорічне імбирне печиво.

Інгредієнти:
масло вершкове - 200 г;
борошно - 3 склянки;
яйця курячі - 2 штуки;
імбир - 1 корінь;
цукор - 2/3 склянки;
мед - 4 ст. л.;
сіль - 1 щіпка;
розпушувач тіста - 1 пачка.

Як приготувати імбирне печиво.


Спочатку розм'якшене вершкове масло гарненько розтираємо з цукровим піском.

11


Тепер додаємо мед і перемішуємо ще раз.

22


Після цього вводимо в тісто яйця і доводимо суміш до однорідної структури.

33


Корінь імбиру очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Корінь беріть середнього розміру.

44

 

55


Вводимо тертий імбир в тісто.

66


Тепер у борошно додаємо дрібку солі, розпушувач і просіваємо суміш в тісто. Гарненько вимішуємо.

77

 

88


Накриваємо тісто плівкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.

99


Деко застеляємо папером для випічки, в маленьку тарілочку насипати цукровий пісок. Ложкою беремо тісто, викладаємо в тарілку і обвалюємо з усіх сторін в цукрі. Я для цих цілей пристосувала ложку для морозива, знаєте, таку, яка формує кульки.

1010

 

1111


Дуже зручно, але печиво виходять великі. З наведеної кількості продуктів виходить 2 дека імбирного печива, тому можете сміливо робити півпорції, якщо сумніваєтеся.

1212


Таким чином, викладаємо всі кульки на деко, трохи сплющує їх і ставимо в духовку, нагріту до 180 градусів.

1313


Через 15-20 хвилин печиво стає рум'яним - пора діставати.

1414


Приємного чаювання! Хоча і з молоком буде теж дуже смачно.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок