Печиво горішки



Печиво горішки


Рецепт печива горішок досить звичайний, єдине, що його відрізняє, так це оригінальна форма. Щоб зробити печиво горішок вам знадобиться спеціальна форма, яку в принципі нескладно придбати. Тісто для печива горішки готується як звичайне пісочне тісто з маргарину, яєць, борошна, сметани, цукру. Замісивши тісто і розділивши його на шматочки, заповніть ними формочки і випікайте в духовці.

Потім, вийнявши майбутнє печиво горішок з духовки, трохи підрівняйте краї ножиком, заповніть половинки начинкою, склейте їх і дайте постояти і просочитися начинкою. Готуються печиво горішки зі згущеним молоком, можна зробити печиво горішки з вареним згущеним молоком. Тепер детальніше.

Інгредієнти:
борошно - 3 ст.;
маргарин – 180 г;
цукор – 150 г;
сіль - щіпка;
варене згущене молоко - 1 банка;
яйця курячі - 2 шт.

Як приготувати печиво горішки.


Яйце 2 шт. вбиваємо в чашу. Всипаємо цукор 150 г і щіпку солі.

11


Все ретельно збиваємо.

22


Додаємо маргарин я додала просто м'який, він лежав усю ніч при кімнатній температурі, але раніше я просто його розтоплювала і теплим додавала. Віночком подрібнюємо маргарин, як можна дрібніше, зробити це досить складно, але нічого страшного при додаванні борошна, все добре перемішається.

33


Тепер додаємо борошно, загалом виходить близько 2.5 склянок, але в чашу всипаємо частинами і після кожної добре перемішуємо.

44


Після того, як стало мішати віночком важко, викладаємо тісто на стіл, посипаний борошном, і продовжуємо додавати борошно і вимішувати, як тісто стало добре відлипати від рук, значить тісто готове. Для подальшого користування я наливаю соняшникову олію, не люблю возитися з борошном, так і при випічки нам це дуже допоможе.

55


Тепер катаємо кульки, за дві порції ви зрозумієте який розмір повинен бути кульки, але кулька десь на 1/2 розміру форми.

66


Тепер починаємо смажити, форма у мене проста, не електрична, звичайна яку потрібно нагріти на плитці. Нагріваємо змащуємо рослинним маслом, викладаємо кульки в кожну форму.

77


Накриваємо другою частиною форми. Чекаємо хвилинку, можливо менше і перевертаємо. Виймаємо половинки горішків. Буває, що кулька з тіста велика і виходить ось так зайвого тіста, я його ось так обрізаю ножем, це дуже швидко і багато часу не займає. Тепер ось у нас готові такі половинки.

88


Тепер найцікавіше, це начинка з Вареного згущеного молока. Наповнюємо згущеним молоком кожну половинку, раніше я ще клала горіх в кожну другу половинку, найчастіше горіх фундук, смачненько виходило, але сьогодні у мене горіхів немає, так як не планувала я пекти горішки.

99


Зліплюємо половинки. Загалом цілих горішків виходить 40-50.

1010


Смачного!


Печиво горішки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок