Відкрити категорії

Чіабатта-піца з тунцем


Чіабатта-піца з тунцем


Інгредієнти:
1 Чіабатта (200 гр, можна зробити самим, дивіться ось тут приготування)

Рекламний блок
1 банка тунця в олії (185 гр)
2 яйця
2 середніх помідора
1 цибулина
40-50 гр маслин, порізаних на шайби
150 гр тертого сиру
125 гр сметани
50 гр салатного майонезу
1 зубчик часнику
сіль, перець

Приготування.
1. Яйця відварити 8-10 хвилин, облити холодною водою, почистити і порізати на яйцерізки на тонкі шайби. Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями. Помідори помити і розрізати. Кажна на 6-8 частин. Часник почистити і вичавити через прес. З тунця злити масло.

2. Сметану змішати з майонезом, додати часник, добре перемішати, посолити і поперчити на смак.

3. Включити духовку на 200 градусів. Чіабатта розрізати вздовж на 2 частини, кожну частину розрізати на 2 половинки. Покласти всі 4 частини на деко, змастити кожну сметаною. Покласти на кожну частину тунець, цибуля (можна без), яйця, маслини і помідори, посипати рясно сиром. Запікати в гарячій духовці на середньому рівні приблизно 12-15 хвилин. Перед подачею можна посипати базиліком.

Рекламний блок
Чіабатта-піца з тунцем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com